Her er EVU's nye sekretariatschef

Fra 1. august 2018 har EVU en ny sekretariatschef. Han hedder Jesper Rønnow Simonsen, er 49 år og har et solidt CV og ledelseserfaring fra mange direktør- og chefstillinger i stat og kommune. 

Jesper kommer senest fra en stilling som Senior Advisor i konsulenthuset Qvartz, men har mere end 20 års erfaring fra det offentlige, hvor han blandt andet – og meget kort fortalt – har været direktør i Skat og haft forskellige chefstillinger i Københavns Kommune og i Kulturministeriet. 

I sin nye stilling får Jesper ansvaret for at sikre, at sekretariatet og dets medarbejdere er rustet til at understøtte el- og vvs-branchen med tidsvarende uddannelser, der kan imødekomme den rivende udvikling, branchen befinder sig midt i. 

”Mit hjerte banker for uddannelse, unge mennesker, overgangen til arbejdsmarkedet og livslang læring. Derfor er det en stor glæde, at jeg får mulighed for at beskæftige mig med netop det. Jeg ser frem til samarbejdet med de faglige udvalg, erhvervsskolerne, virksomhederne og alle de mange andre gode kræfter, der hver dag bidrager til høj kvalitet i uddannelserne inden for elektriker- og vvs-fagene,” siger Jesper Rønnow Simonsen.

Jesper Rønnow Simonsen overtager roret i EVU fra Lene Gonnsen og Søren Leig Olsen, der siden januar 2018 har udgjort sekretariatets midlertidige ledelse, efter den tidligere sekretariatschef Simon Neergaard-Holm skiftede job til Skills Denmark ved udgangen af 2017. 

Aktuelle begivenheder

Vejen til DM i Skills 2019

El- og vvs-skoler

El- og vvs-skoler

Find skoler, der uddanner elektrikere og vvs'ere her:

EL | VVS

 

Nyt til LUU

Velkomstpjece til nye LUU'er


Hent de faglige udvalgs nye pjece til LUU-medlemmer for henholdsvis:

Elektrikeruddannelsen

Vvs-energiuddannelsen

 

KONTAKT EVU

Find vej

Brug for hjælp?

Du kan kontakte EVU alle dage mellem kl. 9-15.

Telefon: 3672 6400

E-mail: evu@evu.dk

Nyhedsbreve

Få nyheder fra EVU

Abonner på el-nyhedsbrevet:

NYHEDER

  • 20.2.2019

    Jobopslag: Chefkonsulent, elektrikeruddannelsen

  • 28.9.2018

    Har du set elektriker-uddannelsens nye svendebrev?

  • 28.9.2018

    De første finalister til DM i Skills er fundet