De bakker op om fremtidens elektrikere: Solar

Solar Danmark A/S er din sourcing og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi og er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder inden for sit felt.
Solar har været med som sponsor af elektrikeruddannelsen ved DM i Skills i mange år, fordi fremtidens installatør og montør skal have de bedste forudsætninger for at lykkes. Solar er ikke bare en leverandør af kvalitetsprodukter, men en samarbejdspartner, der står bag de unge, når de er færdiguddannet, og som kan hjælpe dem med teknisk support, digitale løsninger, kurser på Solar Skolen samt effektiv levering – eksempelvis med Fastbox. 

”Fremtidens elektrikere skal arbejde smartere – ikke hårdere. De skal bruge tid på det, de er bedst til, og lade en samarbejdspartner som os hjælpe dem med at optimere deres indkøb, uddanne deres medarbejdere eller levere produkterne direkte til opgaven, så de selv slipper for køreturen og kan blive hos kunden i stedet,” siger Jens Andersen, adm. direktør i Solar.  

I 2019 sponsorerer virksomheden blandt andet lyskilder samt diverse installationsmateriel til opgaverne og så får vinderne også præmier fra Solar.
DM i Skills for elektrikere er et enestående udstillingsvindue for alt det bedste, elektrikeruddannelsen og elbranchen har at byde på. Det kræver imidlertid, at de produkter og den teknologi, lærlingene arbejder med, er moderne og tidsvarende. Derfor er opbakningen fra Solar af meget stor betydning for et vellykket mesterskab.  
Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2019 i Næstved. 

www.solar.dk

 

Aktuelle begivenheder

Vejen til DM i Skills 2019

El- og vvs-skoler

El- og vvs-skoler

Find skoler, der uddanner elektrikere og vvs'ere her:

EL | VVS

 

Nyt til LUU

Velkomstpjece til nye LUU'er


Hent de faglige udvalgs nye pjece til LUU-medlemmer for henholdsvis:

Elektrikeruddannelsen

Vvs-energiuddannelsen

 

KONTAKT EVU

Find vej

Brug for hjælp?

Du kan kontakte EVU alle dage mellem kl. 9-15.

Telefon: 3672 6400

E-mail: evu@evu.dk

Nyhedsbreve

Få nyheder fra EVU

Abonner på el-nyhedsbrevet:

NYHEDER

  • 24.6.2019

    Censorkursus for nye censorer på VVS-energiuddannelsen

  • 23.4.2019

    Tilmelding til Uge 26 - vvs-faglæreruddannelsen 2019

  • 3.4.2019

    Jobopslag: Administrativ sagsbehandler