DM i Skills

Blik og Rørarbejderforbundet og TEKNIQ Arbejdsgiverne arrangerer hvert år DM i Skills for vvs-energilærlinge. Her kåres og hyldes vvs-branchens mest talentfulde unge vvs-energispecialister.

Formålet med mesterskaberne er dels at synliggøre vvs-energiuddannelsen som en spændende og attraktiv uddannelse for unge, forældre og virksomheder, og dels at fungere som udstillingsrum for vejledere og elever i grundskolens afgangsklasser.

Konkurrencerne i forbindelse med mesterskaberne skal desuden motivere og udfordre særligt talentfulde og dygtige elever ved at sætte fokus på kvalitet i vvs-energiuddannelsen.

Frem mod DM i Skills afholder vvs-skolerne udtagelseskonkurrencer i form af skolemesterskaber og dernæst regionale mesterskaber, hvor de fire DM-finalister bliver fundet.

Regionsmesterskaber 2018:

Nord- og MidtjyllandHerningsholm Erhvervsskole 10. – 11. oktober
SyddanmarkRYBNERS 18. – 19. oktober
Sjælland og øerneEUC Sjælland 11. – 12. oktober
StorkøbenhavnES Nordsjælland 24. – 25. oktober

I 2019 foregår DM i Skills i Næstved.

Der er åbent for publikum 4. – 6. april 2019, og der er gratis adgang for alle

DM i Skills er Danmarks største uddannelsesevent, hvor deltagere fra næsten 40 forskellige erhvervsuddannelser kæmper om at blive de bedste inden for deres fag. Hvert år tiltrækker mesterskaberne op mod 60.000 besøgende i form af elever fra folkeskolens afgangsklasser, forældre og andre interesserede. 

Formelle krav og udvælgelseskriterier 2019

Du kan læse mere om de formelle krav og udvælgeseskriterier her. 

Skills nyheder

Luk menu