Bliv klogere på ventilation og indeklima

Du kender følelsen af at være tung i hovedet og ønske, at luften ikke var så kvælende i klasselokalet. Det er fordi, der er for meget CO2 i lokalet.

Dét kan et godt og velfungerende ventilationsanlæg gøre noget ved.

Et godt og velfungerende ventilationsanlæg kan sikre, at luften bliver udskiftet i løbet af dagen. Det kan det fordi moderne ventilationsanlæg både kan suge ”gammel” luft ud og samtidig blæse ny og frisk luft ind i lokalet.

Behovsstyret ventilationsanlæg
Beskidte anlæg bruger mere energi og bliver hurtigere slidt op. Som VVS’er eller ventilationstekniker ved du alt om ventilation, komfort og køling. Derfor er det også dig, der kan få et ventilationsanlæg kan fungere optimalt ved at rense, indregulere og servicere det. Det er god økonomi både for klimaet og for kunderne.

Når man taler om energieffektivisering, betyder det at man får mest mulig ud af den anvendte energi. Som ventilationstekniker kan du få til opgave at implementere et behovsstyret ventilationsanlæg på fx en arbejdsplads, for at sikre medarbejderens indeklima. Det smarte ved at det er behovsstyret er, at det reducerer bygningens energiforbrug, ved at undgå unødig ventilation.

Vil du også
installere
fremtidens grønne løsninger?