JOBÅBNING: Uddannelseskonsulent, vvs-energi

Dette jobopslag er til dig, som synes, at det kunne være en fantastisk opgave at give dit bidrag til en høj kvalitet og en fremtidssikret udvikling i vvs-energiuddannelsen og vvs-branchens AMU-kurser.

Nu kan du være med til at udvikle en af Danmarks vigtigste erhvervsuddannelser.

Og der er nok at tage fat på! Den teknologiske udvikling, datadrevet energieffektivisering, grøn omstilling, omlægning væk fra russisk gas, digital understøttet læring er bare nogle af hovedoverskrifterne.

Du kommer til at være vores faglige fundament i rollen som uddannelseskonsulent og i dit samarbejde med det faglige udvalg / TEKNIQ Arbejdsgiverne og Blik og Rør. Det er derfor et krav, at du uddannelses- og erfaringsmæssigt har afsæt i vvs-branchen.

Kort om os: EVU er en lille organisation med 16 ansatte og en chef og er organiseret med en fleksibel teamstruktur, hvor der er en høj grad af mulighed for at påvirke egne opgaver og løsning heraf.

Vil du høre mere om stillingen, så tag fat i Lene Gonnsen på tlf: 4042 2244 eller mail: lgo@evu.dk eller Jesper Rønnow Simonsen. Du er også velkommen til at sende dit cv på jrs@evu.dk

Vi planlægger at afholde samtaler i august, så der er god tid til at overveje om det er nu, du skal prøve noget nyt i dit arbejdsliv.