Bliv klogere på installation af ladestandere til elbiler

Elbiler er blevet mere og mere populære på vejene. Men de spiller også en afgørende rolle for transportsektoren, når der tales om den grønne omstilling. Der er især fokus på at flere og flere skal køre i elbil – både private og virksomheder.

Alle el-biler har en intern lader, hvis kapacitet forventes at stige i løbet af de næste 10 år. Dette skyldes, at der stilles krav til større kørselsradius – altså at elbilen kører længere på fuld opladning.  Derfor er det vigtigt, at der er tilgængelige ladestandere rundt i landet. Men endnu vigtigere, at der er elektrikere til at designe og installere vedvarende energiløsninger som ladestandere til el-bilerne.

Ekspert i smarte løsninger
Som elektriker kan du blive inddraget i projekter – fx etablering af nye parkeringspladser – til at forberede kablerne under belægningen . Så kan der senere installeres ladestandere, uden at skulle grave i belægningen.

Du kan som elektriker også – ved hjælp af din ekspertise – vejlede og rådgive kunder i, hvor meget strøm der vil være behov for i et givent projekt. Dette kan fx være ved nybyg af et parcelhus, hvor elektrikeren har forudsætningerne for at levere og installere et design med kvalificeret løsninger.

Vil du også sørge for, at vi kan køre ind i en
grønnere fremtid?