Vinderen af DM i Skills 2017

Dennis Juul, der er i lære hos Vantinge VVS og går på SDE Odense, er Danmarks bedste vvs-energilærling. Det beviste han ved årets DM i Skills, der blev afholdt i Aalborg 26.-28. januar 2017. 

I tre dage kæmpede han mod tre andre dygtige unge vvs-energispecialister om at blive den bedste inden for sit fag. Konkurrencen fra de andre deltagere var hård, men da dammoerne havde målt og voteret, viste det sig, at Dennis bare var en lille smule bedre. 

"Det er jo millimeter, der afgør, hvem der vinder. Jeg tror, jeg vinder, fordi jeg har været mere omhyggelig med målene og at jeg nåede at afslutte både min vand- og varmeinstallation," siger Dennis Juul. 

Under DM har deltagerne løst en ambitiøs og kompliceret opgave, hvor de skulle udføre en komplet energiinstallation i et simuleret badeværelse. Deltagerne skulle blandt andet installere og indregulere en vamepumpe med en indbygget styring. Styringen skulle blandt andet kobles sammen med et Danfoss Link-System med tilsluttet radiator og håndklædetørrer.

DM i Skills tiltrak i 2017 mere end 50.000 besøgende til hallerne i Gigantium i Aalborg. Det er mange nysgærrige øjne, som konstant beskuer og bedømmer deltagernes arbejde. Det stiller store krav til deltagernes koncentrationsevne. 

"Da vi begynte for to dage siden, der var det hele jo nyt, og menneskemængden var overvældende. Men med lidt musik i ørerne og fokus på opgaven, gik det nemt nok med at lukke alt andet ude," siger Dennis Juul. 

DM i Skills afholdes hvert år og har til formål at promovere erhvervsuddannelserne over for unge, der skal vælge uddannelse. I år var 40 forskellige fag repræsenteret. Blik- og Rørarbejderforbundet og TEKNIQ står bag vvs-energiuddannelsens konkurrence. 

Du kan se billeder fra DM i skills for vvs-energilærlinge her: 

DM i Skills 2017 - vvs

Aktuelle begivenheder

Vejen til DM i Skills 2019

El- og vvs-skoler

El- og vvs-skoler

Find skoler, der uddanner elektrikere og vvs'ere her:

EL | VVS

 

Nyt til LUU

Velkomstpjece til nye LUU'er


Hent de faglige udvalgs nye pjece til LUU-medlemmer for henholdsvis:

Elektrikeruddannelsen

Vvs-energiuddannelsen

 

KONTAKT EVU

Find vej

Brug for hjælp?

Du kan kontakte EVU alle dage mellem kl. 9-15.

Telefon: 3672 6400

E-mail: evu@evu.dk

Nyhedsbreve

Få nyheder fra EVU

Abonner på el-nyhedsbrevet:

NYHEDER

  • 30.8.2019

    Nyt om elektrikeruddannelsen

  • 28.7.2019

    Ny Energihåndbog sætter fokus på energiforbruget og besparelsespotentialer i boliger og erhverv.

  • 25.6.2019

    AMU….skuden er ved at vende?