Her er Danmarks dygtigste vvs-energilærling

Emil Wang snuppede sejren ved DM i Skills 2019.

Det var fire trætte og udmattede vvs-energilærlinge, der lørdag formiddag kunne ånde lettede op efter et par døgn med højt tempo og præstationspres I Næstved Arena. Siden torsdag morgen var lærlingene skueplads for tusinder og atter tusinder af besøgende, som ivrigt indtog den specialbyggede eventhal for at opleve det bedste af det bedste, vvs-energiuddannelsen har at byde på. 
 
I løbet af de to et halvt døgn, konkurrencen strakte sig over, blev Næstved Arena rendt over ende af intet mindre end 51.500 gæster, der både tæller unge fra folkeskolens afgangsklasser, erhvervs- og efterskoleelver, deres forældre samt et bredt udsnit af Næstveds lokalbefolkning. 
 
For de besøgende var det en oplevelse, der kunne inspirere til et fremtidigt uddannelsesvalg. For de fire lærlinge, var det imidlertid en benhård konkurrence, hvor selv de mindste detaljer havde stor betydning og hvor hvert minut var skæbnesvangert.
 
”Konkurrencen var super hård. Det var meget stressende. Da jeg var færdig med opgaven, og havde programmeret det hele, så var der kun fem minutter tilbage før tiden udløb – jeg var meget presset,” fortalte Emil Wang til TEKNIQ, efter var blevet kåret til vinder af DM i Skills 2019. 
 
Tillykke til Emil Wang og til de tre andre deltagere, der alle viste, at de tilhører den absolutte elite af vvs-branchens ungdom.
 
Du kan se hele TEKNIQ Arbejdsgivernes interview med Emil Wang her:
Interview – Emil Wang

Se billeder fra vvs-energilærlingenes konkurrence her:
Billeder