Til LUU

På denne side finder du en lang række dokumenter og links med information, der vedrører arbejdet i de lokale uddannelsesudvalg (LUU).

De lokale uddannelsesudvalg (LUU) for vvs­energiuddannelsen udgør en af grundpillerne i kvalitetssikringen og udviklingen af vvs­energiuddannelsen og arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) rettet mod vvs­branchen.

Som medlem af det lokale uddannelsesudvalg har du et værdifuldt hverv som rådgiver for landets erhvervsskoler og som repræsentant på skolen for TEKNIQ Arbejdsgiverne eller Blik­ og Rørarbejderforbundet.

De lokale uddannelsesudvalg for vvs-­energiuddannelsen,  har det bedste kendskab til de lokale og regionale forhold, og deres viden skaber grundlag for udviklingen af holdbare og solide uddannelser og AMU-­kurser, der imødekommer vvs­-branchens behov for kompetencer.

Sammen med erhvervsskolerne og det faglige udvalg for vvs­energiuddannelsen er LUU med til at sikre, at lærlinge/elever, beskæftigede og ledige får de kompetencer, som vvs­-branchen har brug for gennem EUD, EUX og AMU.