At være med til at uddanne vvs-lærlinge kan være en krævende opgave. Men det er også givende. Man er som læremester med til at præge et ungt menneske og give lærlingen faglig selvforståelse.
Økonomisk set er lærlingen en god forretning for virksomheden, og med den nye uddannelse er de unge fagligt endnu bedre klædt på til at fungere i virksomheden.
På vvs-energiuddannelsen.dk kan du læse mere om vvs-energiuddannelsen.
I pjecen herunder, kan du læse mere om den nye vvs-energiuddannelse, virksomhedsgodkendelse og uddannelsesaftaler.
Virksomheder, der beskæftiger sig med blikkenslagerarbejde, laver typisk uddannelsesaftaler med lærlinge inden for specialet blikkenslager og vvs, da de kompetencer, som uddannelsen giver, matcher virksomhedernes forretningsområder bedst. Har virksomheden ikke vvs-arbejde, kan en blikkenslagerlærling få praktisk oplæring i vvs-delen enten ved værkstedsundervisning på en erhvervsskole eller ved at indgå en kombinations- eller samarbejdsaftale med en eller flere andre virksomheder. Det kan du læse mere om i pjecen herunder.
Information om lærlinge til virksomheder i blikkenslagerbranchen.
10 gode råd når du ansætter en lærling
Foruden ovenstående informationsmateriale, har TEKNIQ Arbejdsgiverne en masse gode råd til dig, der gerne vil have en lærling. Du finder siden ved at klikke på billedet herunder.