Danfoss bakker op om fremtidens vvs-energispecialister

Fremtidens vvs-montører og installatører arbejder med teknologiske, innovative og pålidelige løsninger, som opnår større energieffektivitet. Derfor er Danfoss naturligvis med som sponsor, når de fire skarpeste vvs-energispecialistlærlinge kæmper om titlen som Danmarks dygtigste vvsenergi-lærling ved DM i Skills den 28.-30. april 2022 i Høng.
Lucas Barcow, som vandt DM i Skills for vvs-energilærlinge i 2020, er ved at indstille og montere Danfoss’ termostater under konkurrencen.

Kompromisløst fokus på kvalitet, pålidelighed og innovation

Energieffektive teknologier giver både private og erhverv mulighed for at bruge intelligent teknologi til at skabe et sundere og mere behageligt indeklima i vores bygninger og boliger.

Danfoss er en international koncern, der er førende inden for forskning, udvikling og produktion af mekaniske og elektroniske komponenter og systemløsninger. Danfoss har en mission om at lede vejen til en grønnere fremtid med integrerede, energieffektive varme- og køleløsninger, der muliggør bæredygtig udvikling i bygninger, kølekæder, industrielle applikationer og infrastruktur.

Der er derfor en fornøjelse, at Danfoss sponserer små ventilationsanlæg i forbindelse med konkurrencen. Det er netop gode ventilationsanlæg, som er med til at sikre et godt indeklima i hjemmet, skolen og på arbejdspladsen. Udover at sikre den generelle luftkvalitet, er ventilationsanlæggene fra Danfoss også en energieffektive løsning, som kan medvirke til energibesparelser på mellem 15 og 35%.

Danfoss sponserer også ELC, som er intelligente elektroniske temperaturregulator med vejrkompensering m.m., der sikrer let og funktionsvenlig styring af anlæg, herunder brugsvand og varme samt ventilation. ECL giver altså den enkelte bruger mulighed for perfekt kontrol. Det har aldrig været nemmere at få energioverblikket.

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2022 i Høng.

Her kan du læse mere om Danfoss.

DM i Skills – Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for de mest talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 deltagere kæmper i mere end 45 forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Du kan læse mere på Skills Denmarks hjemmeside.