De bakker om fremtidens klimahelte: MASCOT® WORKWEAR

Alle de deltagende vvs-energilærlinge er klædt i det nyeste arbejdstøj fra serierne MASCOT® ADVANCED og MASCOT® ACCELERATE.
Mascot workwear

Når DM i Skills løber af stablen den 16. – 18. januar 2020 i Bella Center er de deltagende vvs-energilærlinge godt klædt på.

Alle de deltagende vvs-energilærlinge er klædt i det nyeste arbejdstøj fra serierne MASCOT® ADVANCED og MASCOT® ACCELERATE. MASCOT er en verdensomspændende virksomhed, der brænder for at levere bæredygtigt og slidstærkt arbejdstøj.

”Hos MASCOT har vi altid fokus på at sikre, at vores kunder får de bedst mulige produkter. Og med ’de bedste produkter’ tænker vi på alle aspekter af produktet. Det skal ikke alene være slidstærke produkter, der holder længe og dermed afværger unødvendig brug af nye ressourcer. Produktet skal også være produceret af mennesker, der føler sig trygge og godt tilpas på deres arbejdsplads, og af materialer, hvor vi har gennemsigtighed i oprindelsen, og som kan opnå eksempelvis Oeko-Tex®-certifikat,” skriver virksomheden om deres virksomhedsansvar på hjemmesiden.

Det er ganske gratis at komme forbi DM i Skills, som brager løs fra den 16. – 18. januar 2020. Du finder VVS-energiuddannelserne i Hal H. 

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2020 i Bella Center.

www.mascot.dk

DM I SKILLS – DANMARKS STØRSTE UDDANNELSESEVENT
16. – 18. januar 2020 holder vi det årlige mesterskab for talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Lærlinge og elever fra hele landet konkurrerer i 45 fag, og publikum træder samtidig ind i et kæmpe eksperimentarium fyldt med aktiviteter, talenter, viden og vejledning om en bred vifte af ungdomsuddannelser – herunder over 80 erhvervsuddannelser.

Cirka 65.000 folkeskoleelever, unge, forældre, lærere, vejledere, fag- og uddannelsesfolk ventes at besøge DM i Skills, der i år foregår i Bella Center Copenhagen i et tæt samarbejde mellem erhvervsskolerne i hovedstadsregionen, SkillsDenmark, Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Læs mere på www.skills2020.dk.