De bakker op om fremtidens klimahelte: Cold Hawaii Vildmarksbad

Danmarks førende producent af vildmarksbade og saunaer. I forbindelse med Skills 2019 ønsker vi at sætte fokus på velvære, udeliv og godt dansk design, derfor støtter vi op om Skills.

Cold Hawaii Vildmarksbad startede for 4 år siden med at bygge 1 trailer med vildmarksbad og leje det ud. I dag driver de ca. 20 udlejningsstationer landet over fra Klitmøller i Nord til Middelfart i syd og fra Esbjerg i vest til København i øst. Derefter lavede de en aftale med en fabrik i Litauen om produktion af vores vildmarksbade, udviklede flere modeller og i dag har de en bred pallette med blandt andet vildmarksbade, saunaer, koldt kar, shelter, campinghytter mv.

I forbindelse med 4års fødselsdag den 30. marts 2019, vil Cold Hawaii Vildmarksbad gerne give 4 års garanti på sin topmodel i vildmarksbad; model Søndervig samt sine topmodeller i sauna Løkken XL og Skagen XL – dette udelukkende for bestillinger, der kommer ind mellem d. 29. – 31. marts. J

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2019 i Arena Næstved, når det brager løs d. 4.-6. april 2019. VVS-energiuddannelserne finder du i Hal 3.  

www.coldhawaiivildmarksbad.dk