De bakker op om fremtidens klimahelte: MUNCHOLM A/S

MUNCHOLM A/S er et mere end 40 år gammelt anerkendt firma, der repræsenterer en række udenlandske producenter indenfor ståltrapezplader, lakerede aluminiumsplader, falsede produkter.

De er markedsførende indenfor maskiner til pladebearbejdning til industrien og til blikkenslagere. Løsningerne leverer de fra firmaer, som producerer den højeste kvalitet, stabilitet, præcision og perfektion. 

Der er tale om højteknologiske løsninger, og de indgår gerne i projekter om løsninger indenfor pladeteknik. De gør alt, hvad de kan for at fuldføre en levering 100% – kundens forventninger skal indfries.

 

MUNCHOLM A/S servicerer DM i Skills med følgende:

Schröder svingbukker 3200×3,0 PowerBend Professional som bukker ”Up and Down”, roterende overvange og meget mere. Svingbukkemaskinen PowerBend Professional er den professionelle løsning til tyndplader. Den robuste og alligevel præcise maskine er ideel til kontinuerlig drift i hele den metalforarbejdende industri.

Samt Schröder pladesaks PowerDuoCut er saksen til den krævende bruger i ydelsesområdet 3200×3,0 eller 4000×2,5. Med 3200 mm klippelængde egner saksen sig også til internationale krav (10 feet-plader). Saksen er som standard udstyret med POS 100-positionsstyring og manuel indstilling af klipning/spaltning til begge sider.

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills i Arena Næstved, når det brager løs d. 4.-6. april 2019. VVS-energiuddannelserne finder du i Hal 3.  

www.muncholm.dk