De viser faget frem

Til foråret er der igen DM i Skills, men ikke alle fag holder konkurrencer om at blive Danmarks bedste. For nogle fag handler det at vise, hvad faget indeholder. Sådan er det for vvs-installationsteknikerne, der er deltager med en demo-stand. Og nu er de to deltagere, der skal vise faget til resten af Danmark fundet.

De skal vise faget frem

De to deltagere, der i løbet af de 3 dage, skal vise faget frem er:

Philip Malmgren Olsen fra VVS og Varmeteknik i Albertslund.

Tobias Lundager fra Wicotec Kirkebjerg I Tåstrup.

Både Philip og Tobias går på Roskilde Tekniske Skole

Hvad sker der på demo-standen?

Selvom de to vvs-installationsteknikerlærlinge ikke skal dyste om et Danmarksmesterskab, så bliver der alligevel nok at lave for de to deltagere på standen. De skal nemlig være klar til at svare på spørgsmål om uddannelsen og så skal de arbejde med udvalgte elementer fra vvs-energispecialistlærlingenes konkurrence.

På den måde får publikum mulighed for at komme helt tæt på og få en snak om fx den nyeste teknologi inden for vandinstallationer. Det er opgaver, som vvs-installationsteknikere arbejder med og møder i hverdagen og en vigtig brik i arbejdet med at spare på vandressourcer og sikre en bedre hygiejne. Og netop det, er med til at gøre vores fælles hverdag mere bæredygtig og grøn.

Kom og se med

Du kan møde de vvs-installationsteknikerne og de fire vvs-energispecialistlærlinge i aktion til DM i Skills den 28. – 30. april 2022 i Høng, Kalundborg. Du kan læse mere om DM i Skills på SkillsDenmarks hjemmeside.