Nu skal der trænes

De seneste par måneder har vvs-energispecialistlærlinge kæmpet om at blive den bedste i deres region. Nu er de fire regionale vindere fundet. De nykårede regionale mestre går videre til DM i Skills, hvor de skal kæmpe om at blive Danmarks bedste vvs-energispecialistlærling.

De regionale vindere er

Nord- og Midtjylland: Lennarth T. Rokkjær, der er i lære hos Vestjysk Smede · VVS · Blik. Lennarth går på Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier

Syddanmark: Mikkel Larsen fra CVE Teknik i Christiansfeld. Mikkel går på Hansenberg i Kolding.

Sjælland og øerne: Lasse Green Laumann, der er i lære hos Bravida Danmark. Lasse går på Roskilde Tekniske Skole.

Storkøbenhavn: Frederik Oudal Helmnæs fra Engelgaar Teknik. Frederik går på U/Nord i Hillerød.

Nu skal der trænes

De næste fem måneder bliver intensive for deltagerne. Udover at passe deres lærepladser, kommer de til at træne ekstra både hjemme hos mester og på skolen, så de kan løse de mange forskellige opgaver, de kan møde til DM i Skills.

I forbindelse med konkurrencen om at blive den bedste vvs-energispecialistlærling i Danmark kommer deltagerne til at løse opgaver inden for vand, varme og ventilation. Det er opgaver, som vvs-energispecialisterne arbejder med og møder i hverdagen, når de arbejder for at gøre Danmark grønnere.

Kom og se med

Du kan opleve vvs-energilærlingene i aktion til DM i Skills den 28. – 30. april 2022 i Høng, Kalundborg. Du kan læse mere om DM i Skills på SkillsDenmarks hjemmeside.