REMS støtter op om DM i Skills

Når de fire VVS-energispecialistlærlinge dyster om titlen som Danmarksmester ved DM i Skills den 18.-20. april 2024 i Roskilde, er REMS naturligvis med som sponsor. Fremtidens montører og installatører fortjener at arbejde med de bedste materialer.

REMS er igen i år sponsor for VVS-energiuddannelsen ved DM i Skills, hvor fire af landets mest talentfulde VVS-energispecialistlærlinge skal konkurrere om titlen som Danmarksmester.

De deltagende lærlinge vil få glæde af at arbejde med bukkemaskiner, pressmaskiner og andet specialværktøj til rørbearbejdning, som bliver sponsoreret af REMS. Dette værktøj er højt værdsat i branchen på grund af dets innovative teknologi og høje kvalitet. Udover maskiner og værktøj til selve konkurrencen, udlodder REMS også en betydelig præmie til vinderen af DM i Skills for VVS-energispecialistlærlinge.

REMS er en af de førende producenter af maskiner og værktøjer til rørbearbejdning, og deres standarder er høje. Med mere end 110 års erfaring har de vist sig som kompetente og ansvarsfulde i deres opgaver. Gennem deres innovative produkter og vision om at være branchens bedste, fortsætter de med at være frontløbere inden for den teknologiske udvikling. Derfor er det også naturligt for REMS at støtte op om en spændende og attraktiv VVS-energiuddannelse, der forbinder mennesker med den teknologi, der udgør fremtidens grønne løsninger.

”For os som værktøjsproducent er det uvurderligt at få den feedback, det giver at have vores værktøj i hænderne på dygtige folk. Derfor er Skills en meget høj prioritet for REMS hvert år, og imellem skillskonkurrencerne også det daglige samarbejde med fagskolerne. Det er et miljø, der også inspirerer os, og de unge mennesker får samtidig lidt praktisk læring med i rygsækken fra vores sælgere, når de går op ad hinanden,” udtaler REMS Scandinavia A/S’ direktør Anders Bille.

REMS nøjes ikke med at bidrage til konkurrencen ved at levere maskiner og værktøj, men har også afholdt en træningsdag for de fire VVS-energispecialistlærlinge. Her fik lærlingene undervisning i korrekt værktøjshåndtering og gennemførte en praktisk øvelse, der gav dem mulighed for at opnå en smule erfaring i bukning af rør under kyndig vejledning fra eksperterne hos REMS.

TEKNIQ Arbejdsgiverne, Blik- og Rørarbejderforbundet og EVU sætter pris på det stærke samarbejde, og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2024.

Læs mere om REMS og deres produkter her.