Uddannelsesaftaler

I vvs-branchen har vi en lang tradition for erhvervsuddannelser, der består af en kombination af skoleuddannelse og oplæring i en virksomhed. Langt de fleste virksomheder oplever, at det er en god investering at indgå uddannel­sesaftaler. Aftalerne giver nemlig virksomhederne en ekstra ressource, som dag for dag bliver dygtigere og dygtigere.

Du kan finde aktuel information samt vejledninger i, hvordan du indgår uddannelsesaftaler på Undervisningsministeriets hjemmeside

Bemærk: Det er nu muligt at lave en digital uddannelsesaftale. Det gør man via praktikpladsen.dk. Virksomheden skal have et UNI-login. Vejledning kan læses på dette link.

 

BLANKETTER TIL UDDANNELSESAFTALER

 
Bemærk: 
Virker et eller flere af ovenstående links ikke, kan det skyldes, at Undervisningsministeriet har ændret sin hjemmeside. Skriv en mail til evu@evu, så sørger vi for at rette linket. 
Alternativt kan Google benyttes til hurtigt at finde frem til de blanketter, du har brug for. Benyt søgeordet “uddannelsesaftaler” eventuelt i kombination med “blanketter” = https://www.google.dk/#q=uddannelsesaftaler+blanketter.