De bakker op om fremtidensklimahelte: Brødrene Dahl

Brødrene Dahl er Danmarks førende VVS-grossist gennem mere end 150 år, og bakker selvfølgelig op om landets dygtigste vvs-energilærlinge, når de kæmper ved DM i Skills den 16. – 18. januar 2020 i Bella Center.
Brødrene Dahl logo

Siden 1867 har Brødrene Dahl leveret materialer, viden og inspiration til hele VVS-branchen. Og målet har altid været at give kunder de bedste betingelser for at arbejde så effektivt som muligt og hjælpe med at udvikle deres forretning.

Når landets bedste lærlinge mødes i slaget om danmarksmesterskabet i VVS, sker det med fuld opbakning fra Brdr. Dahl, der sammen med Grohe og Danfoss og flere andre sponsorerer lærlingenes materialer og værktøj til hele konkurrencen. 

Det er ganske gratis at komme forbi DM i Skills, som brager løs fra den 16. – 18. januar 2020. VVS-energiuddannelserne finder du i Hal H.   

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2020 i Bella Center. 

www.bd.dk  

DM I SKILLS - DANMARKS STØRSTE UDDANNELSESEVENT

16. – 18. januar 2020 holder vi det årlige mesterskab for talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Lærlinge og elever fra hele landet konkurrerer i 45 fag, og publikum træder samtidig ind i et kæmpeeksperimentarium fyldt med aktiviteter, talenter, viden og vejledning om en bred vifte af ungdomsuddannelser – herunder over 80 erhvervsuddannelser.

Cirka 65.000 folkeskoleelever, unge, forældre, lærere, vejledere, fag- og uddannelsesfolk ventes at besøge DM i Skills, der i år foregår i Bella Center Copenhagen i et tæt samarbejde mellem erhvervsskolerne i hovedstadsregionen, SkillsDenmark, Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Læs mere på www.skills2020.dk.