Nyheder

Uddeling af sponsorgaver til VVS-deltagerne i 2023

Uden sponsorer er der intet DM i Skills

Tak til alle vores sponsorer, der giver en hånd med i form af tøj, kurser, opgaveudvikling, materialer, værktøj og ikke mindst gaver til deltagerne. DM i Skills er et kæmpe arrangement med mange involverede, som ved fælles hjælp får det hele til at gå op i en højere enhed.

Læs mere
AI-genereret billede af EUX-VVS-energispecialist

Gymnasiet er ikke en dårlig idé, EUX er bare endnu bedre

For mange unge står valget mellem gymnasiet og en erhvervsuddannelse som en korsvej. Louise Jensen, en 25-årig VVS-energispecialist fra Stevns, deler sin rejse, og fortæller hvorfor hun valgte en EUX-uddannelse, og hvordan det har formet hendes karriere og personlige liv.

Læs mere
VVS-energispecialisterne er til træningsdag hos REMS

REMS støtter op om DM i Skills

Når de fire VVS-energispecialistlærlinge dyster om titlen som Danmarksmester ved DM i Skills den 18.-20. april 2024 i Roskilde, er REMS naturligvis med som sponsor. Fremtidens montører og installatører fortjener at arbejde med de bedste materialer.

Læs mere
Collage af billeder fra DM i Skills 2023, hvor MASCOT sponsorerede arbejdstøj og sikkerhedssko til deltagerne

MASCOT klæder deltagerne på til Skills

Fremtidens montører, teknikere og installatører fortjener at arbejde i de bedste materialer, og derfor er MASCOT® WORKWEAR naturligvis med, når de skarpeste elektriker- og VVS-energispecialistlærlinge kæmper om titlen som Danmarksmester ved DM i Skills den 18.-20. april i Roskilde.

Læs mere
Simon, deltager til DM i Skills 2023, arbejder med rør og fittings sponsoreret af Brødrende Dahl.

Brødrene Dahl bakker op om fremtidens VVS-energispecialister

Fremtidens montører og installatører fortjener at arbejde med de bedste materialer, og derfor er Brødrene Dahl naturligvis med som partner, når de fire dygtige VVS-energispecialistlærlinge skal kæmpe om titlen som Danmarks bedste VVS-lærling ved DM i Skills den 18.-20. april 2024 i Roskilde.

Læs mere

Mød deltagerne til DM i Skills 2024!

DM i Skills er årets fest og fejring af de dygtige lærlinge fra hele landet. Kig forbi Dyrskuepladsen i Roskilde fra den 18. til 20. april og vær med til at hylde de skarpeste talenter, når de installerer og dyster i at være bedst til fremtidens grønne løsninger.

Læs mere
Skillsdeltagerne til træningsdag hos Vaillaint

Fremtidens VVS’ere bakkes op af Vaillant

Når man taler om grøn omstilling og bæredygtighed i VVS-branchen kommer man ikke uden om Vaillant. Derfor er det også helt naturligt, at de er med som hovedsponsor for VVS-energispecialistlærlingene, når DM i Skills brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde.

Læs mere