De bakker op om fremtidens elektrikere: IGE+XAO

Når DM i Skills for elektrikerlærlinge brager løs i Bellacenter fra d. 16.-18. januar, er det IGE+XAO Nordic, der står bag alle de tekniske tegninger og dokumenter, som de fem superlærlinge skal arbejde ud fra.
IGE+XAO logo

Når Danmarks bedste elektrikerlærlinge tørner sammen i kampen om Danmarksmesterskabet ved DM i Skills, sker det med opbakning fra en af elbranchens helt store sværvægtere: IGE+XAO.

IGE+XAO er et af verdens største firmaer inden for udvikling og salg af software til el-teknisk dokumentation (ECAD), og virksomheden står bag titusindvis af el-tekniske ECAE-installationer verden over.

Når DM i Skills for elektrikerlærlinge brager løs i Bellacenter fra d. 16.-18. januar, er det således IGE+XAO Nordic, der står bag alle de tekniske tegninger og dokumenter, som de fem superlærlinge skal arbejde ud fra.

IGE+XAO Nordic har ligeledes bidraget med uundværlig sparring og knowhow i forbindelse med udarbejdelsen af opgaverne til årets mesterskab. På den måde har IGE+XAO aktivt medvirket til at gøre konkurrencen til et enestående udstillingsvindue for alt det bedste, elbranchen har at byde på.

Det er ganske gratis at komme forbi og følge mesterskaberne for elektrikerne, når der afholdes DM i Skills den 16. – 18. januar i Bella Center. Elektrikeruddannelsen finder du i Hal H.  

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2020 i København.

www.ige-xao.com/da/

DM I SKILLS – DANMARKS STØRSTE UDDANNELSESEVENT 
16. – 18. januar 2020 holder vi det årlige mesterskab for talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Lærlinge og elever fra hele landet konkurrerer i 45 fag, og publikum træder samtidig ind i et kæmpe eksperimentarium fyldt med aktiviteter, talenter, viden og vejledning om en bred vifte af ungdomsuddannelser – herunder over 80 erhvervsuddannelser. 

Cirka 65.000 folkeskoleelever, unge, forældre, lærere, vejledere, fag- og uddannelsesfolk ventes at besøge DM i Skills, der i år foregår i Bella Center Copenhagen i et tæt samarbejde mellem erhvervsskolerne i hovedstadsregionen, SkillsDenmark, Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Læs mere på www.skills2020.dk.