El-teori

Ny lærebog til elektrikeruddannelsen.

El-teori er den første af tre udgivelser i en serie, der tilsammen dækker de grundlæggende begreber, teknologier og problemstillinger i el-faget. Lærebogsserien giver dermed dig som elev og lærling på elektrikeruddannelsens grundforløb 2, og senere på hovedforløbets 1. og 2. del, et solidt fundament for den videre specialisering på uddannelsens moduler i den sidste del af uddannelsen.

Klik på billedet herunder for at læse eller downloade lærebogen El-teori.

De efterfølgende lærebøger vil omhandle henholdsvis installationer og automatiske anlæg. Hver bog bygger videre på den viden, du har opnået i de foregående bøger, og giver dig et stadig dybere indblik i el-faget.

Lærebog 2, Installationer dykker ned i principperne for de elektriske installationer, der er afgørende for korrekt og energieffektiv anvendelse af elektricitet i boliger, erhverv og industri samt den forsyningsmæssige infrastruktur.

Lærebog 3, Automatiske anlæg, fokuserer på automatisering og styring af elektriske systemer. Her ser vi nærmere på sensorer, kontrolsystemer og programmering til at skabe intelligente og effektive elektriske anlæg.

Lærebogsserien er en moderniseret udgave af tidligere lærebøger om samme emner og er tilpasset læringsmålene i den version af elektrikeruddannelsen, som træder i kraft den 1. august 2023.