Nyheder

Her kan du se en oversigt over de seneste nyheder.
Uddeling af sponsorgaver til elektrikerdeltagerne i 2023

Sponsorer er nødvendige for et succesfuldt DM i Skills

DM i Skills er et kæmpe arrangement med mange involverede, som ved fælles hjælp får det hele til at gå op i en højere enhed. Tak til alle vores sponsorer, der giver en hånd med i form af tøj, kurser, opgaveudvikling, materialer, værktøj og ikke mindst gaver til deltagerne.

Læs mere
Collage af billeder fra DM i Skills 2023, hvor MASCOT sponsorerede arbejdstøj og sikkerhedssko til deltagerne

MASCOT klæder deltagerne på til Skills

Fremtidens montører, teknikere og installatører fortjener at arbejde i de bedste materialer, og derfor er MASCOT® WORKWEAR naturligvis med, når de skarpeste elektriker- og VVS-energispecialistlærlinge kæmper om titlen som Danmarksmester ved DM i Skills den 18.-20. april i Roskilde.

Læs mere

Mød deltagerne til DM i Skills 2024!

DM i Skills er årets fest og fejring af de dygtige lærlinge fra hele landet. Kig forbi Dyrskuepladsen i Roskilde fra den 18. til 20. april og vær med til at hylde de skarpeste talenter, når de installerer og dyster i at være bedst til fremtidens grønne løsninger.

Læs mere
DM i Skills deltagerne for elektrikeruddannelsen til træningsdag hos Schneider Electric

Fremtidens elektrikere bakkes op af Schneider Electric

Taler man om grøn omstilling og bæredygtighed i elbranchen, kan man ikke komme uden om Schneider Electric. Derfor er det også helt naturligt, at de er med som hovedsponsor for elektrikerfaget, når DM i Skills brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde.

Læs mere
Gruppebillede af talentprogrammets deltagerne på ABB's forløb

Talenter udforsker maskininstallationers muligheder

Elektrikerfagets fremtidige eksperter fik en unik chance for at udforske maskininstallationers teknik og de nyeste digitale muligheder for beskyttelse af maskiner og anlæg, da El-Branchens Talentprogram sendte deltagerne Italien for at specialisere sig i automation i industrien.

Læs mere
El-Branchens Talentprogram besøger Signify i Eindhoven

Signify bakker op om fremtidens elektrikere

Når DM i Skills for elektrikerlærlinge brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde, er det med massiv opbakning fra Signify, der er en af elbranchens største og mest visionære leverandører af moderne belysning.

Læs mere