De bakker op om fremtidens elektrikere: IGE+XAO

Når eliten af elbranchens ungdom tørner sammen i slaget om danmarksmesterskabet ved DM i Skills for elektrikerlærlinge, sker det med opbakning fra en af elbranchens helt store sværvægtere.

IGE+XAO er et af verdens største firmaer inden for udvikling og salg af software til el-teknisk dokumentation (ECAD), og virksomheden står bag titusindvis af el-tekniske ECAE-installationer verden over.

Når DM i Skills for elektrikerlærlinge brager løs i Næstved fra d. 4.-6. april 2019, er det således IGE+XAO Nordic, der står bag alle de tekniske tegninger og dokumenter, som de fem superlærlinge skal arbejde ud fra.

IGE+XAO Nordic har ligeledes bidraget med uundværlig sparring og knowhow i forbindelse med udarbejdelsen af opgaverne til årets mesterskab. På den måde har IGE+XAO aktivt medvirket til at gøre konkurrencen til et enestående udstillingsvindue for alt det bedste, elbranchen har at byde på.

Det er ganske gratis at komme forbi og følge mesterskaberne for elektrikerne, når DM i Skills brager løs d. 4.-6. april 2019. Elektrikeruddannelsen finder du i Hal 3.  

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2019 i Arena Næstved.

http://ige-xao.com/da/