De bakker op om fremtidens elektrikere: NKT

Når DM i Skills for elektrikerlærlinge løber af stablen den 4.-6. april i Næstved er det med opbakning fra NKT - en af elbranchens største leverandører.

NKT er en førende international producent, og frontløber inden for udvikling og fremstilling af kabler, kabeltilbehør samt komplette kabelløsninger af højeste kvalitet.
Men NKT producerer ikke kun kabler. NKT producerer også et bedre arbejdsmiljø for elektrikere og el-installatører gennem udvikling af innovative værktøjer, der forenkler arbejdsgange og sparer tid. 
NKT producerer blandt andet Q-solutions, som er en række innovative hjælpeværktøjer, der hver især bidrager til at forbedre arbejdsmiljøet for elektrikeren. Qaddy®, Qable box, Quick coil og Rip Qord (kabler med rivetråd). Benyttes værktøjerne som en samlet pakke i hverdagen forenkles elektrikernes arbejde, idet sikkerheden højnes betragteligt og montagetiden reduceres betydeligt. Alt i alt bliver de mange daglige opgaver nemmere og hurtigere og dermed mere effektivt udført.

 

Hvert år sponsorerer NKT kabler og ledninger til DM i Skills, som sikrer, at elektrikerlærlingene kan fremvise godt teknisk håndværk, som samtidig følger elbranchens nyeste tendenser.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe det faglige niveau og vise omverdenen erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder og det vil NKT gerne bakke op om.

Det er ganske gratis at komme forbi og følge mesterskaberne for elektrikerne, når DM i Skills brager løs d. 4.-6. april 2019. Elektrikeruddannelsen finder du i Hal 3.  

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2019 i Arena Næstved.

www.nkt-dk.com