De bakker op om fremtidens elektrikere: Wiha

Med et produktprogram af innovative håndværktøjsløsninger, der er specielt afstemt efter brugernes behov, ønsker Wiha at lette brugernes hverdag og højne sikkerheden under arbejdets udførsel.
Wiha logo

Når Danmarks bedste elektrikerlærlinge dyster til DM i Skills, bliver det med Wiha-værktøj i hånden.

Med et produktprogram af innovative håndværktøjsløsninger, der er specielt afstemt efter brugernes behov, ønsker Wiha at lette brugernes hverdag og højne sikkerheden under arbejdets udførsel. Derfor udvikler, konstruerer og fremstiller Wiha produkter, der overholder meget høje krav til sikkerhed, kvalitet, funktion samt ergonomi. De perfekte redskaber til DM i Skills.

Wiha er en af verdens førende producenter af VDE, op til 1000V godkendt håndværktøj til elektrikere. Den tyske virksomhed blev grundlagt for 80 år siden og er nu verdensomspændende med kunder over det meste af verdenen og med hovedsæde i Schonach.

Det er ganske gratis at komme forbi og følge mesterskaberne for elektrikerne, når DM i Skills brager løs den 16. – 18. januar i Bella Center. Elektrikeruddannelsen finder du i Hal H.  

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2020 i København.

www.wiha.com

DM I SKILLS – DANMARKS STØRSTE UDDANNELSESEVENT 
16. – 18. januar 2020 holder vi det årlige mesterskab for talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Lærlinge og elever fra hele landet konkurrerer i 45 fag, og publikum træder samtidig ind i et kæmpe eksperimentarium fyldt med aktiviteter, talenter, viden og vejledning om en bred vifte af ungdomsuddannelser – herunder over 80 erhvervsuddannelser. 

Cirka 65.000 folkeskoleelever, unge, forældre, lærere, vejledere, fag- og uddannelsesfolk ventes at besøge DM i Skills, der i år foregår i Bella Center Copenhagen i et tæt samarbejde mellem erhvervsskolerne i hovedstadsregionen, SkillsDenmark, Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Læs mere på www.skills2020.dk