De bakker op om fremtidens elektrikere: Hide-a-lite og Vanpee

Når de fem skarpeste elektrikerlærlinge kæmper om titlen som Danmarks dygtigste elektrikerlærling ved DM i Skills den 28.-30. april i Høng, er Hide-a-lite og Vanpee naturligvis med, fordi fremtidens montører og installatører skal arbejde med de bedste produkter.

Med topmoderne produkter, fra Hide-a-lite og Vanpee, kommer deltagerne til at arbejde med produkter, som er udviklet med fokus på energibesparelse og dermed også taler ind i den grønne omstilling, som elektrikerne er en stor del af.

Lys til nordiske forhold

Hide-a-lite skaber effektive og attraktive belysningsløsninger til nordiske forhold. De fem konkurrerende lærlinge får fornøjelsen af at arbejde med LED-belysning, som igen i år sponseres af Hide-a-lite, som er førende når det handler om moderne og funktionel belysning. Hide-a-lite har særlig fokus på at udvikle produkter af højeste kvalitet både med hensyn til teknologi, design og funktion samtidig med, at LED-produkterne både har lang levetid og lavt energiforbrug.

Emil Eigenbrod, der vandt DM i Skills for elektrikerlærlinge i 2020 arbejder med LED-lys sponseret af Hide-a-lite

Intelligent lysstyring

Vanpee er med igen i år, som stolt sponsor af lysstyringsudstyr ved DM i Skills for elektrikerlærlinge. Vanpee har eksisteret siden 1946, og tilbyder en bred palette af kvalitetsprodukter indenfor intelligent lysstyring og lysdæmpning. Ved at kombinere avanceret teknologi og nye styringsprincipper, er det lykkes for Vanpees at skabe produkter, som bruger mindre energi end konventionelle løsninger.

Her ses Mathias Buur Jepsen, som deltog i DM i Skills for elektrikerlærlinge i 2020, arbejde med lysstyring fra Vanpee.

Hos EVU er vi glade for de gode samarbejder og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2022 i Høng.

Her kan du læse mere om Hide-a-lite og Vanpee.

DM i Skills – Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for de mest talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 deltagere kæmper i mere end 45 forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Du kan læse mere på Skills Denmarks hjemmeside.