De skal kæmpe om at blive Danmarks bedste elektrikerlærling

De sidste mange måneder har elektrikerlærlinge i hele landet kæmpet om at blive den bedste i deres region. Nu er de regionale vindere fundet og dermed også de fem lærlinge, der går videre til DM i SKILLS, hvor de skal kæmpe om at blive Danmarks bedste elektrikerlærling.

De regionale vindere er

Syddanmark: Jonatan Mijatoviw, der er i lære hos Espe & Gestelev El-forretning. Jonatan går på Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier.

Midtjylland: Thomas Kristensen fra A. Søndergaard. Thomas går på Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier.

Nordjylland: Jonas Hansen, der er i lære hos KT Elektric i Aalborg. Jonas går på TECH College.

Sjælland: Christian Keis fra El & Teknik i Næstved. Christian går på EUC Sjælland.

Hovedstaden: Mads Sørensen, der er i lære hos Bravida. Mads går på EUC Nordvestsjælland.

Nu skal der trænes

Frem til april, hvor deltagerne mødes til DM i SKILLS, kan de fem deltagere se frem til nogle intensive måneder, hvor de udover at passe deres lærepladser, kommer til at træne ekstra både hjemme hos mester og på skolen, så de kan løse de forskellige opgaver, de bliver stillet overfor til DM i SKILLS.

I forbindelse med konkurrencen om at blive Danmarks bedste elektrikerlærling kommer deltagerne til at løse forskellige opgaver, der alle tage udgangspunkt i de mange forskellige opgaver en elektriker møder i hverdagen, når de arbejder for at gøre Danmark grønnere.

Kom og se med

Du kan opleve vvs-energilærlingene i aktion til DM i Skills den 28. – 30. april 2022 i Høng, Kalundborg. Du kan læse mere om DM i Skills på SkillsDenmarks hjemmeside.