El-branchens Talentprogram 2024 er åbent for tilmelding

Virksomheder kan nu indstille elektrikerlærlinge til talentprogrammet, der sætter fokus på de mange dygtige lærlinge i el-branchen gennem uddannelsesforløb i både ind- og udland.

Programmet er målrettet elektrikerlærlinge, der allerede har vist sig at være blandt de bedste i deres fag. Gennem partnerskaber med i første omgang Signify, Schneider Electrics, Helvar/Vanpee og ABB, tilbyder programmet indblik i den nyeste viden og avanceret teknologi i el-branchen. Det omfatter både teoretisk undervisning og hands-on erfaringer, som vil styrke lærlingenes kompetencer og karrieremuligheder.

Sådan får I jeres lærlinge med

Virksomheder har nu mulighed for at anerkende og fremme deres mest talentfulde lærlinge ved at indstille dem til programmet. Det er en ideel mulighed for at investere i medarbejderes udvikling og dermed også i virksomhedens fremtid.

Detaljer om de fire forskellige uddannelsesforløb, krav og forudsætninger samt tilmeldingsfrister, økonomi og link til indstillingsformularen findes på elektrikeruddannelsen.dk.

Vil du vide mere?

elektrikeruddannelsen.dk kan du se, hvad deltagere og samarbejdspartnere har fået ud af de tidligere forløb. Du kan også downloade en flyer med en kort beskrivelse af de fire kommende uddannelsesforløb.