Fremtidens elektrikere bakkes op af Schneider Electric

Taler man om grøn omstilling og bæredygtighed i elbranchen, kan man ikke komme uden om Schneider Electric. Derfor er det også helt naturligt, at de er med som hovedsponsor for elektrikerfaget, når DM i Skills brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde.

Schneider Electric er en uundværlig partner og sparringspartner i udviklingen af konkurrenceopgaver og koncepter, der skal fremhæve elektrikeruddannelsen under DM i Skills i Roskilde den 18.-20. april 2024.

Til konkurrencen bidrager Schneider med installationsmateriel, tavler, KNX-udstyr og andre nødvendige komponenter, der giver de fem deltagere mulighed for at arbejde med og demonstrere anvendelsen af KNX-teknologien til styring og regulering af installationer i forskellige typer bygninger, lige fra private boliger til offentlige institutioner, hospitaler, detail og kontorbygninger.

Desuden arrangerer Schneider et todages KNX-kursus for de fem elektrikerlærlinge, så de kan blive fuldt fortrolige med at arbejde med Schneiders produkter og software. På kurset får lærlingene bl.a. en introduktion samt konfigurering af Dali og varmestyring.

Schneider Electrics KNX-produkter er designet til at kunne kommunikere med hinanden, hvilket giver mulighed for at effektivt at håndtere mange forskellige funktioner i en bygning. Dette bidrager til at optimere energiforbruget og skabe mere bæredygtige løsninger, hvilket er særligt relevant i lyset af de seneste års energikrise.

Med KNX-teknologien er det ikke længere nødvendigt at trække et væld af ledninger for at styre belysningen fra forskellige kontakter. Et enkelt KNX-kabel, sammen med strømforsyning og koblinger, udgør komponenterne i et KNX-system, hvilket reducerer materialeforbruget og bidrager til en mere bæredygtig praksis i branchen.

Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, Dansk El-Forbund og EVU er vi glade for det gode samarbejde, og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2024 i Roskilde!

Besøg Schneider Electric på deres stand til DM i Skills eller på deres hjemmeside se.com