Her er Danmarks bedste Elektrikerlærling

Jonas Thrane Bendt snuppede sejren ved DM i Skills 2019.

Det var fem trætte og udmattede elektrikerlærlinge, der lørdag formiddag kunne ånde lettede op efter et par døgn med højt tempo og præstationspres I Næstved Arena. Siden torsdag morgen var lærlingene skueplads for tusinder og atter tusinder af besøgende, som ivrigt indtog den specialbyggede eventhal for at opleve det bedste af det bedste, elektrikeruddannelsen har at byde på. 

I løbet af de to et halvt døgn, konkurrencen strakte sig over, blev Næstved Arena rendt over ende af intet mindre end 51.500 gæster, der både tæller unge fra folkeskolens afgangsklasser, erhvervs- og efterskoleelver, deres forældre samt et bredt udsnit af Næstveds lokalbefolkning. 

For de besøgende var det en oplevelse, der kunne inspirere til et fremtidigt uddannelsesvalg. For de fem lærlinge, var det imidlertid en benhård og utrolig tæt konkurrence, hvor det var i de små detaljer, at vinderen skulle findes. 

”Jeg havde nogle rigtigt dygtige konkurrenter, som jeg har meget stor respekt for. Jeg ved ikke, hvorfor det var mig, der løb med sejren, men jeg tror måske, jeg havde selvtilliden og drivkraften til i sidste ende at sige ”nu er jeg kommet så langt, så skal den også være der”,” fortalte Jonas Thrane Bendt til TEKNIQ Arbejdsgiverne, efter han var blevet kåret til vinder af DM i Skills 2019. 

Tillykke til Jonas Thrane Bendt og til de fire andre deltagere, der alle viste, at de tilhører den absolutte elite af elbranchens ungdom.

Se hele TEKNIQ Arbejdsgivernes interview med Jonas Thrane Bendt her.

Se billeder fra elektrikernes konkurrence her.