Signify bakker op om fremtidens elektrikere

Når DM i Skills for elektrikerlærlinge brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde, er det med massiv opbakning fra Signify, der er en af elbranchens største og mest visionære leverandører af moderne belysning.

Som en af verdens førende belysningsproducenter er Signify en vigtig partner i afviklingen af DM i Skills for elektrikerlærlinge. Deres intelligente lysstyringssystemer og energieffektive LED-belysning minimerer energiforbruget, samtidig med at deres produkter udnytter lysets store potentiale – bl.a. til at guide folk gennem supermarkedet.

Derfor er vi glade for at have dem med som sponsor og sparringspartner ifm. udviklingen og afholdelsen af konkurrenceopgaverne og koncepter, der synliggør elektrikeruddannelsen under DM i Skills.

De fem konkurrencestande får leveret belysningsløsninger af Signify, som deltagerne skal designe og styre efter forskellige inden- og udendørs miljøer. Signify leverer ligeledes belysning til en udstillingsstand, hvor publikum kan se nærmere på elektrikerlærlingens opgaver og ikke mindst de produkter, der bliver brugt undervejs.

Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, Dansk El-Forbund og EVU er vi glade for det gode samarbejde og ser frem til et spændende DM i Skills 2024 i Roskilde.

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du læse mere om Signify’s løsninger og produkter på deres hjemmeside.