Signify er ny sponsor for elektrikerne til DM i Skills

Når man taler om moderne belysning er det ikke til at komme udenom Signify, som er med om bord som en af hovedsponsorerne, når de fem elektrikerlærlinge skal kæmpe om titlen som Danmarks bedste elektrikerlærling i Fredericia den 2. – 4. februar.

Signifys energieffektive LED-belysning og intelligente lysstyringer minimerer energiforbruget samtidig med, at deres produkter udnytter lysets store potentiale. Derfor er vi glade for at have dem med som sponsor og sparringspartner for udvikling af konkurrenceopgaverne og koncepter for synliggørelse af elektrikeruddannelsen under DM i Skills.

Signify leverer belysningsløsninger til de fem konkurrencestande og til en udstillingsstand, hvor publikum kan se nærmere på elektrikerlærlingens opgaver og ikke mindst de produkter, der bliver brugt undervejs.

de fem deltagere til DM i Skills for elektrikere 2023
De fem konkurrencedeltagere fra venstre er: Jacob Steinicke Laursen, Lukas M. Pedersen, Steffen Munter, Jakob Søe Lillelund og Marcus Hedemand.

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og ser frem til et spændende DM i Skills 2023 i Fredericia.

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du læse mere om Signifys løsninger og produkter på deres hjemmeside.

DM i Skills – Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for de mest talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 deltagere kæmper i mere end 45 forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Du kan læse mere på Skills Denmarks hjemmeside.