Snickers Workwear klæder fremtidens elektrikere godt på

Når de fem skarpeste elektrikerlærlinge kæmper om titlen som Danmarks dygtigste elektrikerlærling ved DM i Skills den 28.-30. april i Høng, er Snickers Workwear naturligvis med, fordi fremtidens montører og installatører fortjener at arbejde i de bedste materialer.

Snickers Workwear udvikler arbejdstøj, der gør en forskel for hårdtarbejdende mandlige og kvindelige håndværkere. Det er innovativt og teknisk arbejdstøj med enestående sikkerhed og komfort til arbejdende mænd og kvinder, der ønsker de mest holdbare og stilbevidste løsninger, der findes. Derfor er det en fornøjelse at Snickers Workwear nu er med som hovedsponsor på elektrikeruddannelsen ved DM i Skills.

Emil Eigenbrod vandt DM i Skills for elektrikere i 2020 og blev bl.a. hyldet af Statsminister Mette Frederiksen.

Det begyndte med en stiktosset elektriker

Det, der startede som en mands vision om at opnå en stor forbedring af arbejdstøjets egenskaber, har givet Snickers Workwear en plads i arbejdstøjets historie.

Snickers Workwear blev grundlagt i 1975 af elektriker Matti Viio, der blev stiktosset, fordi hans arbejdstøj ikke var godt nok. Med holdningen “Hvis der skal ske noget, må jeg selv gøre det” sagde han en dag sit job op og begyndte at designe sit eget arbejdstøj. Og det har vist sig at være en god idé.

Siden starten i 1975 har virksomheden haft fokus på at udvikle arbejdstøj, der gør en forskel for både mænd og kvinder i branchen. Det betyder fx, at de skeler til topatleters præstationsfremmende tøj, når de udvikler nyt arbejdstøj. Samtidig har virksomheden fokus på håndværkernes sikkerhed og derfor har knælommerne i alle bukser fra Snickers Workwear specielle sømme, som gør det muligt at justere de specialdesignede knæpuder i forskellige positioner, for at sikre den bedst muligt knæbeskyttelse.

Hos Snickers Workwear udvikler og producerer de slidstærk og funktionel arbejdsbeklædning. De ved, at deres kunder kræver holdbare produkter, der kan klare mange timers hårdt arbejde, og det er derfor hjørnestenen i virksomhedens arbejde med bæredygtighed.

Jo længere et sæt arbejdstøj holder, jo mindre belaster vi miljøet. Arbejdsbeklædning af høj kvalitet giver ganske enkelt mening for virksomheden, deres kunder og planeten. Derfor har Snickers Workwear tydelige prioriteter for både produktion, produktudvikling og deres samlede indvirkning på klimaet. Derfor arbejder virksomheden sammen med ansvarlige producenter, og indkøber kun kvalitetsprodukter, som er holdbare og har et mindre CO2-aftryk.  Derfor er det en ære, at Snickers Workwear sponserer arbejdstøj og værnemidler til fem konkurrerende elektrikerlærlinge ved DM i Skills.

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2022 i Høng.

Her kan du læse mere om Snickers Workwear.

DM i Skills – Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for de mest talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 deltagere kæmper i mere end 45 forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Du kan læse mere på Skills Denmarks hjemmeside.