Sponsorer er nødvendige for et succesfuldt DM i Skills

DM i Skills er et kæmpe arrangement med mange involverede, som ved fælles hjælp får det hele til at gå op i en højere enhed. Tak til alle vores sponsorer, der giver en hånd med i form af tøj, kurser, opgaveudvikling, materialer, værktøj og ikke mindst gaver til deltagerne.

Hos elektrikerne kan du se de fem deltagere arbejde med moderne energisparende installationer, som man typisk kan finde i et normalt familiehus. De moderne energisparende løsninger er fx smart home-styringer, som kan gøre livet lettere og mere energieffektivt for de fleste. Det er grøn omstilling for alle.

Schneider Electric er en uundværlig partner for elektrikeruddannelsen. Til konkurrencen bidrager Schneider med installationsmateriel, tavler, KNX-udstyr og andre nødvendige komponenter, der giver de fem deltagere mulighed for at arbejde med og demonstrere anvendelsen af KNX-teknologien til styring og regulering af installationer i forskellige typer bygninger og miljøer som fx boliger, industri, daginstitutioner, kontorer og butikker.

Desuden har Schneider afholdt et todages KNX-kursus for de fem elektrikerlærlinge.
Som en af verdens førende belysningsproducenter er Signify en vigtig partner ved DM i Skills for elektrikerlærlinge både ifm. udviklingen og afholdelsen af konkurrenceopgaverne og koncepter, der synliggør elektrikeruddannelsen under DM i Skills.

Signify sponserer belysningsløsninger, som deltagerne skal designe og styre efter forskellige inden- og udendørs miljøer. Signify leverer også belysning til demostranden, hvor besøgende kan se nærmere på de nye løsninger.

Elektrikerlærlingene får også glæde af at arbejde med materialer fra en række andre sponsorer. NKT Cables sponserer igen i år kabler til elektrikerne, ligesom Etap (det tidligere IGE+XAO) igen i år bidrager med de tekniske tegninger og det dokumentationsmateriale, der ligger bag de fem deltageres opgaver. Dertil sponsorer Wexøe lednings- og kabelkanaler til alle fem stande. Siemens bidrager til konkurrencen ved at stille PLC-udstyr til rådighed, som er et vigtigt element af opgaveløsningen. Milwaukee sponserer akku-maskiner, håndværktøj og div. tilbehør til alle de fem lærlinge. Wibe sponserer føringsveje, mens FLUKE og Elma bidrager med måleinstrumenter. Solar sørger for befæstigelse, små el-artikler og værktøj, mens deltagernes arbejdsstiger sponseres af Hultafors Wibe (W.Steps). PC Schematic og Wiha bidrager med gaver til deltagerne.

Igen i år er de fem konkurrencedeltagere samt dommere, trænere og fagets ambassadører klædt på i det nyeste og lækre arbejdstøj fra MASCOT® WORKWEAR.