Talentspotting for unge

Har du lyst til at blive udfordret på din elektrikeruddannelse? Så kan talentvejen på elektrikeruddannelsen være noget for dig.

Det kræver noget at blive talentelektriker, men hvis du er fagligt dygtig og særdeles teknisk interesseret, så er du godt på vej.

Hvordan bliver jeg talentelektriker?

Inden du kontakter din erhvervsskole og oplæringsvirksomhed omkring talentuddannelsen, skal du overveje om du har de rigtige kvalifikationer til at studere på talentniveauet.

Talentspottingsskemaet er hjælp til at vurdere, om du har de rigtige kvalifikationer til talentelektrikeruddannelsen. Hvis du primært krydser af ved de glade ansigter i skemaet, er der basis for at gå videre med din ansøgning.
Tal med din erhvervsskole og få deres vurdering af dine kompetencer. Hvis de er enige, kan du tale med din oplæringsvirksomhed om talentuddannelsen.

Inden samtalen med din oplæringsvirksomhed bør du sætte dig grundigt ind i, hvilke muligheder, der er for modulvalg på talentelektrikeruddannelsen.

På mødet med din mester i oplæringsvirksomheden kan I diskutere, hvilke moduler du skal vælge, hvis de også mener, at talentniveauet er den rigtige vej for dig.

Til sidst skal I registrere de ønskede moduler på elektrikeruddannelsen.dk og erhvervsskolen skal registrere et tillæg til din uddannelsesaftale.