Uden sponsorer er der intet DM i Skills

Når de fem unge elektrikerlærlinge om kort tid skal kæmpe om titlen som Danmarks bedste til DM i Skills, skal vi huske at takke de mange virksomheder, der bakker op.

DM i Skills er et stort arrangement med mange involverede, som ved fælles hjælp får det hele til at gå op i en højere enhed. Tak til alle der har givet en hånd med.

I år skal de fem deltagere arbejde med moderne energisparende installationer, som man typisk kan finde i et normalt familiehus med et tilhørende erhvervslokale. De moderne energisparende løsninger er fx smart home styringer, som kan gøre livet lettere og mere energieffektivt for de fleste. Det er grøn omstilling for alle.

At DM i Skills år efter år er en stor succes skyldes ikke mindst vores engagerede sponsorer. De spiller en helt afgørende rolle for, at deltagerne er klædt godt på og ikke mindst, så sikrer vores mange sponsorer, at konkurrencen indeholder elementer med nye materialer og tekniske løsninger, som gør konkurrenceopgaverne så virkelighedstro som muligt.

DM i Skills – Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for de mest talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 deltagere kæmper i mere end 45 forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Du kan læse mere på Skills Denmarks hjemmeside.