Få en lærling

Når du deltager i uddannelse af en lærling, er du med til at sikre elbranchen den fornødne kvalificerede arbejdskraft i fremtiden.

Læs mere om elektrikeruddannelsen og om, hvordan du bliver godkendt til at uddanne lærlinge på elektrikeruddannelsen.dk

Ved at uddanne en lærling sikrer du dig, at der ikke kommer til at mangle arbejdskraft med den specialviden, som netop din virksomhed har brug for. Gennem din vejledning og opmærksomhed kan du præge lærlingen, så han/hun passer ind i virksomhedens kultur og den måde, som din virksomhed arbejder på. Det giver dig og lærlingen en stor fordel i forhold til en eventuelt efterfølgende fastansættelse i din virksomhed.

Lærlingen stiller som ungt menneske naturligt spørgsmål ved arbejdsmetoder og vaner og tilfører din virksomhed nye og friske indfaldsvinkler på den moderne teknologi.

Hvis du og din virksomhed overvejer at få en lærling, kan du læse mere om elektrikeruddannelsen, og hvad det vil sige at have en lærling, i denne pjece:

10 gode råd når du ansætter en lærling

Foruden ovenstående informationsmateriale, har TEKNIQ Arbejdsgiverne en masse gode råd til dig, der gerne vil have en lærling. Du finder siden ved at klikke på billedet herunder.