De bakker op om fremtidens elektrikere: Schneider Electric

Når DM i Skills for elektrikerlærlinge brager løs fra den 16. – 18. januar i Bella Center er det med massiv opbakning fra en af elbranchens største og mest visionære leverandører.
Schneider Electric logo

Schneider Electric har sponsoreret elektrikeruddannelsen ved DM i Skills siden mesterskabernes spæde start og har aktivt medvirket til at kvalificere konkurrencen, så den i dag er et enestående udstillingsvindue for alt det bedste, elbranchen har at byde på. 

Hvert år sponsorerer Schneider Electric udstyr og komponenter, som sikrer, at elektrikerlærlingene kan fremvise godt teknisk håndværk, som samtidig følger elbranchens nyeste tendenser og teknologier. 

Schneider Electric er samtidig en uundværlig sparringspartner, når det gælder udvikling af konkurrenceopgaver og koncepter for at synliggøre elektrikeruddannelsen under DM i Skills.

Uddannelse styrker forretningen

I 2020 står Schneider Electric blandt andet bag en opgave, hvor elektrikerlærlingene skal programmere en avanceret KNX-styring. Foruden at levere udstyr til opgaven, har Schneider Electric sørget for at uddanne konkurrencedeltagerne gennem et særligt udviklet tredages KNX-kursus.

”Hos Schneider Electric har vi en overordnet vision om, at vi vil gøre verden bedre ved blandt andet at fokusere på energibesparende og -effektiviserende produkter og løsninger. Men vi er afhængige af, at der bliver ved med at være dygtige elektrikere, der kan realisere potentialet i de teknologier, vi udvikler. Ved at sponsorere et event som DM i Skills gør vi en aktiv indsats for at få flere unge til at overveje en karriere som elektriker, hvilket er vigtigt for vores virksomhed – og for verden, ” Siger Daniel Jørgensen Eldon, leder af Schneider Electrics uddannelsescenter i Danmark.

Det er ganske gratis at komme forbi og følge mesterskaberne for elektrikerne, når DM i Skills brager løs den 16. – 18. januar i Bella Center. Elektrikeruddannelsen finder du i Hal H.  

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2020 i København.

www.se.com

DM I SKILLS – DANMARKS STØRSTE UDDANNELSESEVENT
16. – 18. januar 2020 holder vi det årlige mesterskab for talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Lærlinge og elever fra hele landet konkurrerer i 45 fag, og publikum træder samtidig ind i et kæmpe eksperimentarium fyldt med aktiviteter, talenter, viden og vejledning om en bred vifte af ungdomsuddannelser – herunder over 80 erhvervsuddannelser.

Cirka 65.000 folkeskoleelever, unge, forældre, lærere, vejledere, fag- og uddannelsesfolk ventes at besøge DM i Skills, der i år foregår i Bella Center Copenhagen i et tæt samarbejde mellem erhvervsskolerne i hovedstadsregionen, SkillsDenmark, Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Læs mere på www.skills2020.dk.