De bakker op om fremtidens elektrikere: Würth Danmark

Fagligheden er i højsædet, når Danmarks dygtigste elever fra erhvervsskolerne dyster på godt håndværk ved DM i Skills, som denne gang afholdes i Bella Center den 16. – 18. januar. Würth Danmark er igen i år med som stolt sponsor.
elektrikerlærlinge foran Wûrth Danmark

Når Danmarks dygtigste elektrikerlærlinge dyster på talent og faglighed DM i Skills, er de klædt i tøj fra Würth Danmark, der også leverer materialer og præmier til konkurrencen.

I Danmark hænger vores konkurrenceevne tæt sammen med vores evne til at skabe innovative løsninger med afsæt i vores høje faglighed. Godt design, høj funktionalitet og stærk kvalitet har placeret Danmark på verdenskortet, og for at vi kan fastholde og udvikle den position har vi brug for rigtig mange dygtige håndværkere i fremtidenDerfor støtter vi som tidligere år igen op om DM i Skills, da det er en unik mulighed for at vise de unge, nogle af de mange fantastiske muligheder, man åbner for sig selv ved at vælge en håndværkeruddannelse, siger markedschef Martin Kirsby Madsen, Würth Danmark. 

For at blive helt skarpe på udfordringerne har de alle modtaget undervisning af Würths brandsikringsspecialister. og den viden, de herigennem har opnået, skal nok komme i brug, for Würth har nemlig også været med til at definere nogle af de brandsikringsopgaver, de unge elektrikerelever skal løse under konkurrencen. 

Det er gratis at komme forbi og følge mesterskaberne for elektrikerne, når DM i Skills brager løs den 16. – 18. januar 2020 i Bella Center. Elektrikeruddannelsen finder du i Hal H.   

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2020 i København. 

www.wuerth.dk  

DM I SKILLS – DANMARKS STØRSTE UDDANNELSESEVENT 
16. – 18. januar 2020 holder vi det årlige mesterskab for talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Lærlinge og elever fra hele landet konkurrerer i 45 fag, og publikum træder samtidig ind i et kæmpe eksperimentarium fyldt med aktiviteter, talenter, viden og vejledning om en bred vifte af ungdomsuddannelser – herunder over 80 erhvervsuddannelser. 

Cirka 65.000 folkeskoleelever, unge, forældre, lærere, vejledere, fag- og uddannelsesfolk ventes at besøge DM i Skills, der i år foregår i Bella Center Copenhagen i et tæt samarbejde mellem erhvervsskolerne i hovedstadsregionen, SkillsDenmark, Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Læs mere på www.skills2020.dk.