Nyheder

vindere DM i skills 2022

Her er vinderne af DM i Skills

67.000 børn, unge og familier lagde vejen forbi Høng for at se på de mange muligheder, der er i erhvervsuddannelserne og de kunne ikke andet end at blive inspireret af at se de dygtige konkurrencedeltageres håndværk og tekniske snilde.

Læs mere

Vi er klar – er du?

Fra den 28. – 30. april er der fest i Høng ved Kalundborg, når DM i Skills løber af stablen og Danmarks dygtigste lærlinge skal kåres. Mød de i alt 11 elektrikere og vvs’ere der skal deltage.

Læs mere

Fremtidens elektrikere bakkes op af Berner

Når DM i Skills for elektrikerlærlinge brager løs den 28.-30. april i Høng er det med massiv opbakning fra Berner, der er en af elbranchens største og mest visionære leverandører til professionelle håndværkere.

Læs mere

Snickers Workwear klæder fremtidens elektrikere godt på

Når de fem skarpeste elektrikerlærlinge kæmper om titlen som Danmarks dygtigste elektrikerlærling ved DM i Skills den 28.-30. april i Høng, er Snickers Workwear naturligvis med, fordi fremtidens montører og installatører fortjener at arbejde i de bedste materialer.

Læs mere

Fremtidens elektrikere bakkes op af Solar

Man kommer ikke udenom Solar, når det handler om grøn omstilling og bæredygtighed i el-branchen. Derfor er det også helt naturligt, at de er med som hovedsponsor for elektrikerfaget, når DM i Skills brager løs den 28.-30. april i Høng.

Læs mere