Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Fremtidens elektrikere og vvs-energispecialister klædes på af MASCOT

Når de skarpeste elektrikere og vvs-energispecialistlærlinge kæmper om titlen som Danmarks dygtigste lærling ved DM i Skills den 2. – 4. februar i Fredericia, er MASCOT naturligvis med, fordi fremtidens montører, teknikere og installatører fortjener at arbejde i de bedste materialer.

Med visionen, om at fremtidens arbejdstøj skal være let og behageligt som sportstøj, men innovativt og slidstærkt som arbejdstøj, formår den verdensomspændende virksomhed MASCOT gang på gang at levere bæredygtigt og slidstærkt arbejdstøj til professionelle håndværkere. Derfor er det en ære, at MASCOT igen i år sponserer arbejdstøj og sikrer at alle deltagende elektriker- og vvs-energilærlinge er godt klædt på til DM i Skills.

Deltagerne til DM i Skills prøver tøj hos Mascot
Skills-deltagerne besøgte Mascots hovedkontor og fik taget mål til det arbejdstøj, de bærer under konkurrencen.

MASCOT® CUSTOMIZED

Det kræver nye tilgange for at fremme den grønne omstilling, dette gælder også i beklædningsbranchen hvor der skal nye processer til, for at kunne opnå et stort genanvendelsespotentiale. Derfor giver det mening, når MASCOT lancerer sin nye, innovative arbejdstøjsserie til håndværkere: MASCOT Customized. Arbejdstøjet har en lang holdbarhed og god bevægelsesfrihed, og er desuden produceret sammen med eksperterne på området – nemlig håndværkerne.

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills i Fredericia.

Her kan du læse mere om MASCOT.

DM i Skills – Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for de mest talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 deltagere kæmper i mere end 45 forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Du kan læse mere på Skills Denmarks hjemmeside.