DM i Skills – El

Dansk El-Forbund og TEKNIQ Arbejdsgiverne arrangerer hvert år DM i Skills for elektrikerlærlinge. Her kåres og hyldes elbranchens mest talentfulde unge elektrikere.

Formålet med mesterskaberne er dels at synliggøre elektrikeruddannelsen som en spændende og attraktiv uddannelse for unge, forældre og virksomheder, og dels at fungere som udstillingsrum for vejledere og elever i grundskolens afgangsklasser.

Konkurrencerne i forbindelse med mesterskaberne skal desuden motivere og udfordre særligt talentfulde og dygtige elever ved at sætte fokus på kvalitet i elektrikeruddannelsen.

Frem mod DM i Skills afholder elskolerne udtagelseskonkurrencer i form af skolemesterskaber og dernæst regionale mesterskaber, hvor de fem DM-finalister bliver fundet.

I 2019 foregår DM i Skills fra d. 3.-6. april 2019 i Næstved.

Der er åbent for publikum 4. – 6. april 2019, og der er gratis adgang for alle

DM i Skills er Danmarks største uddannelsesevent, hvor deltagere fra næsten 40 forskellige erhvervsuddannelser kæmper om at blive de bedste inden for deres fag. Hvert år tiltrækker mesterskaberne op mod 60.000 besøgende i form af elever fra folkeskolens afgangsklasser, forældre og andre interesserede. 

Formelle krav og udvælgeseskriterier 2019

Du kan læse mere om de formelle krav og udvælgeseskriterier her. 

Skills nyheder