Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

DM i Skills

Der afholdes DM i Skills den 18. til 20. april 2024 i Roskilde.

DM i Skills er erhvervsuddannelsernes årlige fest, som tiltrækker rigtig mange besøgende. I tre dage kæmper hunderedevis af lærlinge om at blive den bedste indenfor deres fag. Her på siden kan du følge med fra de regionale mesterskaber løber af stablen i løbet af efteråret til Danmarksmesteren er fundet.

Hvem kan deltage?

Erhvervsskolerne i Danmark afholder skolemesterskaber, vinderen fra skolemesterskaberne går videre til det regionale mesterskab, der som udgangspunkt afholdes i løbet af efteråret 2023. Vinderne af de regionale mesterskaber deltager ved DM i Skills.

Du kan læse mere om reglerne for elektrikerlærlinges deltagelse her.

Vil du vide mere om reglerne for vvs-energilærlingene, skal du klikke her.

Regions- og skolemesterskaber 2023 til DM i Skills 2024

I efteråret 2023 er der afholdt regionale mesterskaber for elektriker- og vvs-energiuddannelsen. Vinderne af regionsmesterskaberne skal nu dyste om at kunne kalde sig Danmarksmester til DM i Skills d. 18.-20. april 2024.

Konkurrenterne til DM i Skills 2024

Elektrikeruddannelsen

  • Magnus Bremer Hansen fra Projekt ApS og TEC – Technical Education Copenhagen
  • Kristoffer Jens Lundhede Mod fra Multi-Tech A/S og CELF
  • Magnus Tofthøj Iversen fra Rolskov EL og VVS og EUC Syd
  • Søren Bøgsted fra Antel ApS og AARHUS TECH
  • Magnus Brandt Christensen fra Salling El Service A/S og Skive College

Vvs-energiuddannelsen

  • Martin Sørensen Nadal fra Blinkilde Blik & VVS og CELF
  • Rasmus Salling Collatz fra RSP VVS ApS og TEC – Technical Education Copenhagen
  • Andreas Fredberg Petersen fra Vittrups Smedie & VVS ApS og Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
  • Mads Kulmbach Kortegaard fra Krenk VVS A/S og HANSENBERG

Du kan lære årets deltagere for elektriker- og VVS-energiuddannelsen bedre at kende ved at trykke på knappen nedenfor. Her kan du også få mere at vide om, hvad du ellers kan opleve til DM i Skills 2024.

DM i Skills 2026

Har du en dygtig lærling, som der skal konkurre til DM i Skills?

Da der afholdes EuroSkills i 2025, vil der ikke blive afholdt DM, men din lærling kan stadig konkurrere om at blive den bedste på sin skole og i sin region.

Opfylder din lærling kriterierne og har lyst til at deltage i skole- eller regionsmesterskabet, så kontakt erhvervsskolen. Du kan læse mere om, hvornår skolerne afholder mesterskaber ved at klikke på en af knapperne herunder.

Hvad får deltagere og virksomheder ud af at deltage i DM i Skills?

Deltagerne ved DM i Skills får en oplevelse for livet, men selvfølgelig kræver det noget at nå dertil.

Alle deltagerne er gode håndværkere, og viser arbejde i topkvalitet. For at nå dertil må deltageren have opbakning fra sin virksomhed, der fx har givet deltageren mulighed for at træne og holde fri i forbindelse med konkurrencerne. Til gengæld får virksomheden en top motiveret lærling, der med sin deltagelse ved DM i Skills er en god ambassadør for virksomheden.

Du kan læse mere om DM i Skills og se billeder fra de foregående år på SkillsDenmarks hjemmeside.

Der skal lyde et stort tak til alle vores sponsorer til DM i Skills 2024

Elektriker

Uddeling af sponsorgaver til elektrikerdeltagerne i 2023

Sponsorer er nødvendige for et succesfuldt DM i Skills

DM i Skills er et kæmpe arrangement med mange involverede, som ved fælles hjælp får det hele til at gå op i en højere enhed. Tak til alle vores sponsorer, der giver en hånd med i form af tøj, kurser, opgaveudvikling, materialer, værktøj og ikke mindst gaver til deltagerne.

Læs mere
DM i Skills deltagerne for elektrikeruddannelsen til træningsdag hos Schneider Electric

Fremtidens elektrikere bakkes op af Schneider Electric

Taler man om grøn omstilling og bæredygtighed i elbranchen, kan man ikke komme uden om Schneider Electric. Derfor er det også helt naturligt, at de er med som hovedsponsor for elektrikerfaget, når DM i Skills brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde.

Læs mere
El-Branchens Talentprogram besøger Signify i Eindhoven

Signify bakker op om fremtidens elektrikere

Når DM i Skills for elektrikerlærlinge brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde, er det med massiv opbakning fra Signify, der er en af elbranchens største og mest visionære leverandører af moderne belysning.

Læs mere

Vvs-energi

Uddeling af sponsorgaver til VVS-deltagerne i 2023

Uden sponsorer er der intet DM i Skills

Tak til alle vores sponsorer, der giver en hånd med i form af tøj, kurser, opgaveudvikling, materialer, værktøj og ikke mindst gaver til deltagerne. DM i Skills er et kæmpe arrangement med mange involverede, som ved fælles hjælp får det hele til at gå op i en højere enhed.

Læs mere
AI-genereret billede af EUX-VVS-energispecialist

Gymnasiet er ikke en dårlig idé, EUX er bare endnu bedre

For mange unge står valget mellem gymnasiet og en erhvervsuddannelse som en korsvej. Louise Jensen, en 25-årig VVS-energispecialist fra Stevns, deler sin rejse, og fortæller hvorfor hun valgte en EUX-uddannelse, og hvordan det har formet hendes karriere og personlige liv.

Læs mere
VVS-energispecialisterne er til træningsdag hos REMS

REMS støtter op om DM i Skills

Når de fire VVS-energispecialistlærlinge dyster om titlen som Danmarksmester ved DM i Skills den 18.-20. april 2024 i Roskilde, er REMS naturligvis med som sponsor. Fremtidens montører og installatører fortjener at arbejde med de bedste materialer.

Læs mere
Simon, deltager til DM i Skills 2023, arbejder med rør og fittings sponsoreret af Brødrende Dahl.

Brødrene Dahl bakker op om fremtidens VVS-energispecialister

Fremtidens montører og installatører fortjener at arbejde med de bedste materialer, og derfor er Brødrene Dahl naturligvis med som partner, når de fire dygtige VVS-energispecialistlærlinge skal kæmpe om titlen som Danmarks bedste VVS-lærling ved DM i Skills den 18.-20. april 2024 i Roskilde.

Læs mere
Skillsdeltagerne til træningsdag hos Vaillaint

Fremtidens VVS’ere bakkes op af Vaillant

Når man taler om grøn omstilling og bæredygtighed i VVS-branchen kommer man ikke uden om Vaillant. Derfor er det også helt naturligt, at de er med som hovedsponsor for VVS-energispecialistlærlingene, når DM i Skills brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde.

Læs mere