Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Her er vinderne af DM i Skills

67.000 børn, unge og familier lagde vejen forbi Høng for at se på de mange muligheder, der er i erhvervsuddannelserne og de kunne ikke andet end at blive inspireret af at se de dygtige konkurrencedeltageres håndværk og tekniske snilde.
Lennarth Rokkjær og Poul Nyrup Rasmussen
Lennarth Rokkjær hyldes af Poul Nyrup Rasmussen

DM i Skills er et stort arrangement med mange involverede, som ved fælles hjælp får det hele til at gå op i en højere enhed. Tak til alle der på den ene eller den anden måde har givet en hånd med.

Hos vvs-energispecialisterne var det Lennarth Rokkjær fra Vestjysk Smede · VVS · Blik A/S og Herningsholm Erhvervsskole, der løb af med titlen som Danmarks dygtigste vvs-energispecialistlærling. Vinderen af årets arbejdsmiljøpris hos vvs-energispecialisterne blev Lasse Green Laumann fra Bravida og Roskilde Tekniske Skole. 

Hos elektrikerne var det Christian Keis fra El og Teknik og EUC Sjælland, der løb med titlen som Danmarks dygtigste elektrikerlærling. Vinderen af årets arbejdsmiljøpris hos elektrikerne var Thomas Sand Kristensen fra A. Søndergård A/S og Herningsholm Erhvervsskole.

Flot arbejde og tak til jeres virksomheder og skoler for indsatsen og for opbakningen til jeres deltagelse.

Christian Keis og Poul Nyrup Rasmussen
Christian Keis hyldes af Poul Nyrup Rasmussen