Undervisningsmaterialer til folkeskolen

Vand, varme og forbrug og mange andre undervisningforløb.

Få besøg af en lokal VVS-installatør på skolen, der med udgangspunkt i skolens vand- og varmeforbrug, vil lære eleverne, hvordan installationer kan bidrage til nedbringelse af energiforbrug g derigennem CO2.

I undervisningsforløbet ‘Vand, varme og forbug’ til fysik/kemi, geografi og evt. matematik, lærer eleverne om bygningers energiforbrug og potentialet for energieffektiviseringer, som kan reducere CO2-udledningen væsentligt. 

DA Åben Virksomhed er vejen til samarbejde om undervisning. Her kan lærere finde undervisningsmateriale der indeholder virksomhedsbesøg. Her kan virksomheder finde undervisningsformater, de kan bruge, når skoleklasser kommer ud og skal lære. Kort sagt – her er vejen til hinanden.

Dansk Arbejdsgiverforening, DA, har etableret Åben Virksomhed, for at få flere børn og unge til at interessere sig for naturvidenskab, teknologi, it og matematik.

Du kan finde undervisningforløbet om vand, varme og forbrug – og alle de mange andre undervisningsforløb ved at klikke på billederne herunder.

Luk menu