Gas

Opstilling og indregulering af en gasblæseluftbrænder.

Efteruddannelsesudvalget for Tekniske Installationer og Energi (ETIE) og EVU har med en bevilling fra Børne- og Undervisningsministeriet udviklet en indekseret videoguide om opstilling og indregulering af en gasblæseluftbrænder. Guiden består af videosekvenser og mindre visualiseringer, der kan ses enten trin for trin eller uden afbrydelser. Guiden er målrettet erhvervsskoler, der skal undervise i opstilling og indregulering af gasblæseluftbrændere og kan ses på både tablet, mobil og pc og virker bedst, hvis der bruges fuldskærmsvisning.

Se hele videoen i fuld længde ved at klikke på billedet herunder. Vi gør opmærksom på, at opstilling kun må udføres med lovpligtigt certifikat. 

Klik på billedet herunder og vælg herefter, hvilket afsnit du ønsker at se. Vi gør opmærksom på, at opstilling kun må udføres med lovpligtigt certifikat.

Gasinstallationer under 135 kW

Arbejde med gas er certifikatpligtigt og kompendiet A-certifikat – Gasinstallationer under 135 kW må derfor kun bruges af certificerede personer og til undervisningsbrug på følgende AMU-kurser:

  • 48986 Opstart af varmeproducerende gasfyrede kedelanlæg
  • 48987 Indregulering af varmeproducerende gasfyrede kedelanlæg
  • 48988 Service og eftersyn på varmeproducerende gasfyrede kedelanlæg
  • 48989 Fejlfinding og -retning af varmeproducerende gasfyrede kedelanlæg
  • 48990 Certificering inden for gasområdet under 135 kW