Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vi er klar – er du?

Fra den 28. - 30. april er der fest i Høng ved Kalundborg, når DM i Skills løber af stablen og Danmarks dygtigste lærlinge skal kåres. Mød de i alt 11 elektrikere og vvs'ere der skal deltage.

DM i Skills er erhvervsuddannelsernes årlige fest, som tiltrækker rigtig mange besøgende. I tre dage kæmper hunderedevis af lærlinge om at blive den bedste indenfor deres fag. Det gælder selvfølgelig også elektrikere og vvs’ere.

Alle er velkomne til at kigge forbi Høng Hallerne en af de tre dage, hvor der kæmpes. Konkurrencerne er åbne:

Torsdag den 28. april: 10.30 – 19.00

Fredag den 29. april: 08.00 – 17.00

Lørdag den 30. april: 08.00 – 14.00

Der er gratis adgang alle dage!

Du kan læse mere om, hvad du kan opleve hos elektrikerne og vvs’erne lige her.

Mød deltagerne

Deltagerne ved DM i Skills får en oplevelse for livet, men selvfølgelig kræver det noget at nå dertil.

Alle deltagerne er gode håndværkere, og viser arbejde i topkvalitet. For at nå dertil må deltageren have opbakning fra sin virksomhed, der fx har givet deltageren mulighed for at træne og holde fri i forbindelse med konkurrencerne. Til gengæld får virksomheden en top motiveret lærling, der med sin deltagelse ved DM i Skills er en god ambassadør for virksomheden.

I år deltager fem elektriker og fire vvs-energispecialister. Derudover deltager to vvs-installationsteknikere, som på en demonstrationsstand lader publikum komme helt tæt på vvs’erens arbejde. Brug pilene og prikkerne for at bladre i billederne af deltagerne.

DM i Skills – Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for de mest talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 deltagere kæmper i mere end 45 forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Du kan læse mere på Skills Denmarks hjemmeside.